Úterý, 1 října, 2024
- Komerční sdělení -aktuálně

Při výběru nábytku dbejte na kvalitu použitých materiálů

Říká se, že nikdo z nás není tolik bohatý, aby nakupoval levné věci. Při pořizování nového nábytku toto platí dvojnásob. Kolikrát se vám nebo vašim blízkým stalo, že jste si koupili sedačku a po pár měsících jste si všimli prvních prosezených míst? Anebo jste montovali poličku z dřevotřísky, která se na povrchu stihla odloupnout dříve, než bylo dílo hotovo? Pořídíte-li si dubový nábytek, s těmito nepříjemnostmi se nebudete muset potýkat. Kde koupit takový, který bude vaše náročné požadavky na kvalitu splňovat?

Nábytek z dubu vyráběn v Česku

Pokud se rádi poohlížíte po českých výrobcích, jedním z nich je také Nábytek z dubu, který díky své produkci nabízí nábytek z masivu z českých dřevin. Dubové dřevo je využíváno především pro svou pevnost, odolnost a v neposlední řadě také pro svou nádhernou a neopakovatelnou kresbu, díky které je každý kousek originál.

Z čeho můžete vybírat

V internetovém obchodě Nábytek z dubu najdete výbavu do celé své domácnosti. Nejčastěji nakupovaným kusem nábytku je dlouhodobě komoda masiv dub, kterou je možné umístit do jakékoliv místnosti. Své místo může najít v koupelně, kde potřebujete ukládat ručníky, osušky, případně také kosmetiku. V ložnici a obývacím pokoji je do ní možné skládat oblečení a spodní prádlo a neztratí se ani ve vstupní hale, kde kromě úložného prostoru vytvoří také prostor pro dekorace, které vytvoří příjemné prostředí při vstupu do domácnosti.

Jídelní stoly

Jídelní stůl masiv dub najde své využití v každé jídelně, ve které se schází rodiny na společné obědy a večeře. Vybrat si můžete jak klasický stůl o délce 200 cm, anebo stůl menší, který je však možné rozložit a v případě potřeby tak zvětšit jeho rozměr na 195 cm. Jídelní stoly z masivu jsou dodávány v celku, nohy jsou vyrobeny slepením 3 částí dřeva a následně zapuštěny do desky stolu, což je činí ještě pevnější. Nakonec je stůl ošetřen bezbarvým olejem, který jej nejen ochraňuje, ale také mu dodává potřebný lesk.

Další články autor

Comments

spot_img

Nejnovější články