Úterý, 1 října, 2024
- Komerční sdělení -aktuálně

Díky včasným nákupům umělých vánočních stromů i věnců můžete značně ušetřit

Staré umělé vánoční stromky jsou mnohdy nekvalitní. Poznáme to podle toho, že opadávají, mění svůj tvar i barvu, jsou jednoduše dávno „za zenitem“ a čekají na svou výměnu. Pokud si kupujete živé vánoční stromky, díky umělým ušetříte spoustu peněz. Stačí pár let a investice se vám vrátí. Také ušetříte čas, který musíte rok co rok výběru živého stromku věnovat, i benzin, který spotřebujete, abyste stromeček dopravili domů. 

Další výhodou umělých vánočních stromků, ale i věnců a girland je, že neopadávají. Můžete je mít nazdobené od prosince do února i déle, stále budou stejně krásné a sváteční. Nikde ani snítko jehličí, aniž byste museli denně vysávat. 

Největší nabídka umělých stromků za nízké ceny

Ověženým e-shopem s letitou praxí je svetstromku.cz. Má i zahraniční pobočky, a tak denně řeší požadavky zahraničních zákazníků, kteří poptávají umělé stromečky. Chorvatsky se umělé stromečky řeknou umjetni borovi, slovinsky umetne novoletne jelke a rumunsky brazi artificiali. Obchody má tento e-shop i v Rakousku, Maďarsku nebo třeba na Slovensku.

Nabídka umělých vánočních stromků zahrnuje klasické stromečky, realistické 3D nebo FULL 3D modely, nechybí ani extra vysoké nebo extra široké stromečky. Krásné nazdobené jsou bílé a zasněžené vánoční stromky. Vždy osvícené pak vánoční stromky s LED osvětlením. Zajímavě vypadají vánoční stromky v květináči, a pokud máte málo místa, zvolit můžete úzké stromky nebo nízké vánoční stromky. Volit můžete od velikosti 60 cm až po 450 cm. Co se týče dřevin, k dostání jsou jedle, borovice i smrky.

Ozdobte i dveře, stoly, komody, krby…

Svetstromku.cz nabízí i vánoční věnce, které můžete ozdobit a umístit je na dveře, sváteční stůl, také na komodu ke vstupním dveřím… Také girlandy vám nazdobí interiér k nepoznání. Pověste je na zábradlí, kolem dveří, římsy krbu, kolem sloupů… Když navíc dodáte i světýlka, bude celek vypadat dokonale.

Santa Clause, Mikuláše, stojany na vánoční stromky, LED osvětlení, podložky pod vánoční stromky a mnohé další vánoční zboží najdete za výborné ceny na svetstromku.cz. 

Další články autor

Comments

spot_img

Nejnovější články